Wanneer mensen beginnen aan een nieuw afvalprogramma vergeten ze vaak de belangrijkste stappen te nemen. Die belangrijke stappen die nodig zijn om een blijvende verandering door te voeren in jouw leefstijl. Die stappen die ervoor zorgen dat je blijvend een verandering maakt. Die verandering ben jezelf. Jij staat vanaf de eerste dag op die eerste plek en niets of niemand maak je belangrijker vanaf dat moment.

Want wanneer je dat NIET doet is je plan (weer) mislukt. Dan gaat het niet lukken..

We houden het namelijk maar even vol ons nieuwe eetpatroon en vallen vervolgens weer terug in onze oude patronen. Want wat wil je daadwerkelijk veranderen? Welke valkuilen zorgen er steeds weer voor dat jij er klaar mee bent en met jezelf afspreekt dat afvallen voor jou niet is weg gelegd.. ik zal wel voor altijd te dik blijven…Ik ben er zoo klaar mee…
Stop !
Dit is je eerste patroon die we NU gaan doorbreken. Leer anders met jezelf om te gaan. Stop met jezelf kritiek te geven, want dat heeft je tot nu toe ook niet slank gemaakt toch?
Dit zorgt er JUIST WEL voor dat we in de negatieve spiraal terecht komen en dat willen we niet. Wanneer je start met afvallen accepteer dan DAT je valkuilen hebt! Ja iedereen heeft ze …Ik ook !! Het is de kunst HOE je daarmee omgaat.

Voorbeeld:
Stel je begint vol goede moed met een nieuw programma . Ben je dan niet stiekem bang dat het weer mislukt? Geloof jij eigenlijk nog wel dat je Echt kunt afvallen? Of ben je bang dat je (weer) gaat falen.
Maar is dat zo? Want wat is daadwerkelijk falen? Eigenlijk zeg je dus tegen jezelf dat je niet goed genoeg bent, dat je perfect moet zijn…dat je nooit fouten mag maken want dan heb je gefaald. Wanneer je op deze manier blijft omgaan met jezelf veranderd er niets.
‘ Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg’

Er veranderd dus eigenlijk NIKS. Maak een keuze. En kies er vanaf nu voor om de stappen te nemen die WEL leiden naar een blijvend slank resultaat. Leer om vanaf vandaag anders met jezelf om te gaan door de volgende stappen te volgen:

1. Wees trots op jezelf dat je de eerste stap genomen hebt om te starten aan een nieuw leefstijl.
2. Spreek met jezelf af dat je niet eerder stopt totdat JOUW MISSIE geslaagd is. Al val je 20x terug dan sta je 21x weer op …Onthoud dat alleen de doorzetters WINNEN.
3. Accepteer dat er ook dagen zijn dat het niet lukt, haal je leer eruit en ga door !
4. Wanneer je opmerkt dat je in de negatieve spiraal blijft, neem afstand van de situatie , je hoofd loopt vol, en pak een mindfulness oefening om rust en ruimte in je hoofd te creëren.
Wanneer je deze stappen volgt en heel duidelijk weet wat JOUW MISSIE is dan volgt de aantrekking er naar toe vanzelf. Niets staat jouw slanke lichaam nog in de weg, wanneer jij de keuze maakt er voor te gaan !
Just Do It en Don’t Give Up

Start vandaag nog en ga ervoor!

Wil je hier liever hulp bij? Ik heb een waanzinnige training ontworpen die je hierbij kunt helpen!

Klik hier:https://voedingspraktijkbarneveld.nl/product/mooi-van-binnen-en-van-buiten/