“Dat ik nooit meer terug zou vallen in mijn oude patroon daar had ik NOOIT op durven hopen”

Haha ik wel… 😉

Want dit is geen toeval. Maar het resultaat van mijn programma.

Hoe dan?

Dat leg ik je uit..

Je bent lekker bezig met afvallen, want ja ze hoeven jou echt niet te vertellen hoe je gezond moet eten. Maar het volhouden ervan? Dat lukt me maar niet.

Toch ben je weer gestart en je volgt strikt je weekschema. En het lukt je ook om erg streng te zijn voor jezelf. Eigenlijk gaat het best goed.

Je begint al aardig trots op jezelf te worden. De weken vorderen en je merkt dat je strengheid iets afneemt. Steeds als je doodop van je werk terugkom dan is de verleiding super groot!!

Tot die ene dag die vervelende collega heeft het nu echt te bont gemaakt! Het kwetste je tot diep in je hart door je zo te behandelen waar iedereen bijstond. Dit kan echt niet. Je komt thuis en je trekt de kast los en eet alles wat je maar pakken kan. Ahhh wat voelt dit goed.. Tot dat de uurtjes verstrijken je je echt bewust word wat je gedaan hebt. Je baalt ..en hoe! Je walgt gewoon van jezelf dat je zo zwak ben. Je kan ook echt helemaal niks he..

De motivatie zakt je in je schoenen en je spreekt met jezelf af dat je NOOIT meer gaat lijnen.

Herkenbaar?

Wat gebeurt er.

We pakken ons eetpatroon aan terwijl we al wisten dat daar niet de oorzaak lag!  Als er iemand een expert is op het gebied van voeding dan ben jij het wel. De oorzaak ligt hem in het anders omgaan met stressvolle situaties.

Hoe je leert je emoties niet langer weg te eten maar ze stapje voor stapje te leren toe te staan. Voelt zo goed als je in je kracht kunt staan en zelf de regie in eigen hand hebt. Hoe je op een verjaardag de lekkere dingen afwijst, vol trots, omdat je zo goed je grenzen weet aan te geven. Hoe heerlijk voelt dat! Eindelijk je streefgewicht kunt behalen omdat je geen behoefte meer hebt om je emoties weg te eten en vol zelfvertrouwen stralend in het leven kunt staan! Want een gelukkig mens ben je…

En wat voelt het fantastisch om jezelf te kunnen accepteren precies zoals jij bent.

Hoeveel anders zou je dan in het leven staan?

En de grote vraag.

Ben je bereidt om deze te zetten? De enige stap naar een blijvende verandering?

In juli heb ik plek voor 3 vrouwen die ik 6 maanden lang 1 op 1 ga coachen.

Een totale metamorfose van binnen en buiten. Vanuit een bloedanalyse maken we een passend voedingsplan en gaan we aan de slag met de 1 op 1 coaching. Ben jij er klaar voor om definitief afscheid te nemen van je overtollige kilo’s?

Welkom gezond en slank lichaam.

Boek hier jouw brainstormsessie samen met mij.

Gratis consult – Voedingspraktijk Barneveld