Tijdens dit online programma is het mijn doel om nog meer mensen te laten zien en vooral voelen wat gezonde voeding met je lichaam kan doen. Hoe het voelt om uitgerust wakker te worden, lekker in je vel te zitten en de kilo’s eraf te zien vliegen. Hoe het is om zelf de touwtjes in handen te hebben. Jij bepaalt vanaf nu! Wanneer je weet wat je moet doen om het perfecte lichaam te krijgen en te behouden is afvallen niet langer een strijdt. In deze 12 weken durende training gaan we de stappen maken naar een blijvend slank lichaam. Het is super simpel! Het enige wat JIJ hoeft te doen is dit programma stap voor stap op te volgen. Om optimaal resultaat te bereiken EN te behouden ben ik  12 weken lang jouw persoonlijke coach.

Wat vind je er van?

Wanneer is dit programma voor jouw bedoeld?

Als jij eindelijk eens definitief afscheid wil nemen van je overtollige kilo’s.

Je wilt op een gezonde manier afvallen EN je bent bereid om iedere stap op te volgen die daarvoor nodig is.

Wat kan je van mij verwachten?

Je ontvangt van mij :
• Stappenplan waarin precies uitgelegd staat welke hormonen jouw slanke lichaam beïnvloeden.
• Je ontvangt de weekschema’s incl. iedere week een super handig boodschappenlijstje. En ben regelmatig live in de Facebookgroep om jou vragen te beantwoorden.

  • Dit als “extra bonus ” bovenop de wekelijkse motivatie mails die je ook van mij krijgt om deze training een groot succes te laten worden .
  • Met ook nog als BONUS: Gratis recepten e-book en een gratis smoothie e-book
  • En de laatste waanzinnige BONUS is dat je ONBEPERKT toegang behoudt tot de Facebookgroep> als extra ‘nazorg’ mag je na de training GRATIS gebruik maken van de live sessies. En de groep waarin leuke recepten worden gedeeld!

 

– – Dit is wat mensen zeiden over mijn online training: – – – –

“Heb al veel lijnpogingen gedaan, maar dit werkt echt ! Het is super om te zien hoe mijn lijf veranderd is in de afgelopen 12 weken , en veel mensen zien het en reageren enthousiast !!
Angelique weet waar ze het over heeft en als je een keertje stil heb gestaan geeft ze de juiste spirit om je te motiveren om door te gaan , de knop is helemaal om !
“ De online begeleiding is super ! Ik kreeg snel antwoord en ook de mails keek ik naar uit , deze ga ik zeker missen ! “
“Ben veel centimeters verloren en voel me weer gelukkig met mijn lichaam “
Monique

Na jaren te zwaar zijn, corona kilo’s erbij en een lichamelijke gezondheid die zeker niet beter werd, was de maat vol. Ik volgde Angelique en haar praktijk al een tijdje op de sociale mediakanalen. Niet overtuigd dat deze methode (eetpatroon aanpassen) iets voor mij was heb ik het voor me uitgeschoven. Totdat er een gratis week (ter kennismaking) beschikbaar kwam. De zin: ‘het is nu of nooit’ schoot door mijn hoofd en daarna: ‘baat het niet dan schaadt het niet’. Ik schreef mij in.

Ik hoopte op een vol te houden dieet, met gewichtsverlies en een gevoel beter in mijn lijf te komen te zitten. Niets was minder waar!!!!!!! Na de start week was ik al een paar kilo kwijt. In een gesprekje bij de koffie in mijn ouderlijk huis vertelde ik dat ik het gek vond dat ik al minder benauwd was (ben astmapatiënte), waarop mijn vader (terecht) zei dat elke kilo die je kwijt bent gezondheidswinst oplevert.

Angelique maakt het je vrij makkelijk! Goede boodschappenlijstjes en lekkere (makkelijke) weekschema’s. Voor mij heel belangrijk dat ze ook goed bereikbaar was. Na anderhalve dag had ik flinke hoofdpijn, maar gelukkig wist ze me snel gerust te stellen (afkicken van suikers). Ook de live-sessies op Facebook zijn fijn, direct contact en antwoord op alle vragen over de dagschema’s, alternatieven, problemen etc.
Fijn is ook dat ze je steeds blijft herinneren aan je doel, dat je goed bent zoals je bent en dat een stap terug niet betekent dat je faalt. Door de meditatieoefeningen komt dit ook makkelijker bij je binnen. Daarbij de simpele, doeltreffende oefeningen (gewoon in je eigen huis!!). En alles op een motiverende manier.

Inmiddels zijn we bijna aan het einde van de 12 weken en voel ik me heel erg goed. Ik ga makkelijk door mijn knieën, ik ben niet meer benauwd, ik beweeg makkelijker en voel me goed!! Heb weer vertrouwen in mijn eigen lichaam en geest. Ik kan dit, ik doe dit en het werkt.
Ik krijg zoveel complimenten (wordt er bijna verlegen van) van familie en vrienden, maar ook op mijn werk en via via. Dat geeft moed om door te gaan en (heel eerlijk) streelt het ego, maakt dat ik me echt sterk voel!

Ik ga zeker nog door na deze 12 weken, want ik ben er nog niet. Ik zou heel graag nog meer kilo’s kwijt willen (al ben ik heel, heel erg tevreden met de 15 die er al af zijn) en weet ook, mede door Angelique, dat ik dit kan.
Zoals ik het ervaren heb, is dit een super training voor mensen die niet de tijd hebben (of denken te hebben) om op consult te gaan, maar die wel echt resultaat willen zien. Laagdrempelig, online, maar wel persoonlijk en niet duur. Ik kan nog wel even verder, maar weet ook dat als ik vastloop, ik bij Angelique een afspraak kan maken om de boel weer op de rit te krijgen.

Durf jij ook de uitdaging aan?
Doe nu 3 maanden mee vanaf 150,- en krijg eindelijk dat lichaam waar jij zo naar verlangd.

Geef je nu snel op via https://voedingspraktijkbarneveld.nl/slank-in-12-weken/ en kijk wanneer de volgende training start

[formidable id=15]