Na een paar jaar ervaring te hebben en veel onderzoek te hebben gedaan bij mijn klanten kwam ik erachter dat 90% te maken heeft met het stukje eigenwaarde, disipline en zelfvertrouwen.

En daar zit het hem nou net in !!

Het is de kunst om jezelf steeds weer de moeite waard te vinden om door te gaan .. Hoe staat dat bij jou ?En hoe zou het zijn om daaraan te werken ?
Wees je beste zelf

Want wanneer JIJ jezelf steeds weer de moeite waard vind om dat slanke en gezonde lichaam te krijgen dan lukt het ook !
Dan GUN je jezelf het allerbeste en is het volgen van een afval programma niet gebaseerd op wilskracht maar omdat jij vind dat je ALLEEN het allerbeste waard bent !

Daarom ga vanaf nu starten met een gloednieuwe cursus.

Ik ben er zooo enthousiast over omdat het mij zoveel moois heeft gebracht! En het heeft mij een blijvend slank lichaam bezorgd doordat ik van binnenuit de shift heb gemaakt. En dat heeft mij aan het denken gezet…. Eigenlijk is het heel logisch.

Wanneer je niks veranderd aan je vastgeroeste patronen dan zorgen deze er steeds weer voor dat je uiteindelijk terugvalt in je oude valkuilen..

Dus waarom niet beide !

Mooi …van binnen en van buiten…
Werken naar een blijvend slank lichaam omdat je het waard bent !

De cursus bestaat uit een 12 weekse training waarin je aan jezelf gaat werken. En nee dat is niet soft .. Het toont juist heel veel moed wanneer jij bereid bent jezelf te geven wat je nodig heb..
Geen zelfkritiek meer, geen angst meer voor de toekomst, jezelf niet meer veroordelen.

En net als dat je bij fitness je spieren traint train je hierin je mentale brein .
Ik hoor het je zeggen…

HOE DAN ?
Heel simpel
Net als met het volgen van een ‘nieuw’ dieet hebben ook je hersenen 40 dagen de tijd nodig om te wennen aan een nieuwe gewoonte.
Via je neuronen worden er nieuwe verbindingen aangelegd. En we hebben allemaal de behoefte aan liefde en warme gevoelens alleen is dat bij veel mensen onderontwikkeld.

Maar wanneer deze nieuwe ‘lijntjes’ vaker worden beoefend , dan word dat jouw nieuwe waarheid !Want wanneer je het oude niet meer gebruikt dan vervalt dit op den duur.
‘When you don’t use it, you lose it’

Zo simpel is het…

Het enige wat het van jou vraagt is 200% motivatie.

Wil jij blijvend iets veranderen ? Meer innerlijke rust ervaren? Minder stress ervaren in je leven en minder in angst leven?Jezelf ontwikkelen in persoonlijke groei door aan je eigenwaarde te werken ? Een gezond eetpatroon voor jezelf creƫren?

Dan is deze training iets voor jou !

Neem vandaag nog de regie in eigen hand en boost dat zelfvertrouwen !

# JE BENT HET WAARD #