Voor deze dames was ook de maat vol.

In overleg met hun deel ik hun fantastische resultaten. Ze willen zo graag een inspiratiebron zijn voor andere mensen. Laten zien dat het echt mogelijk is om blijvend resultaat te bereiken!

Ze begonnen en gaven niet op totdat hun doel bereikt is. Ze hadden een helder en duidelijk plan van aanpak om te komen waar ze nu zijn. En dat is exact wat ik je met het Hormoonboostprogramma in 12 weken slank kan bieden

Doelgericht, focus en resultaat.


Dank je wel Angelique  Ik ben een gelukkig mens.””Ik wist gewoon niet meer wat ik moest doen, ik was radeloos. Had werkelijk alles al geprobeerd maar niks hielp. Ik ben in 2018 19 kilo verloren en ze zijn er nog steeds af”  Ik kan weer in de spiegel kijken en trots zijn op mezelf.

 

Na jaren te zwaar zijn, corona kilo’s erbij en een lichamelijke gezondheid die zeker niet beter werd, was de maat vol. Angelique maakt het je vrij makkelijk!

– Goede boodschappenlijstjes en lekkere (makkelijke) weekschema’s.

– Direct contact en antwoord op alle vragen over de dagschema’s, alternatieven, problemen etc.

Fijne is ook dat ze je steeds blijft herinneren aan je doel, dat je goed bent zoals je bent en dat een stap terug niet betekent dat je faalt. Door de meditatieoefeningen komt dit ook makkelijker bij je binnen.

20kg kwijt en zoveel gezondheidswinst!! Super blij dat jij op me pad kwam!

Dank!

 

Na jaren te zwaar zijn, corona kilo’s erbij en een lichamelijke gezondheid die zeker niet beter werd, was de maat vol.

Ik volgde Angelique en haar praktijk al een tijdje op de sociale mediakanalen. Niet overtuigd dat deze methode (eetpatroon aanpassen) iets voor mij was heb ik het voor me uitgeschoven. Totdat er een gratis week (ter kennismaking) beschikbaar kwam. De zin: ‘het is nu of nooit’ schoot door mijn hoofd en daarna: ‘baat het niet dan schaadt het niet’. Ik schreef mij in.

Ik hoopte op een vol te houden dieet, met gewichtsverlies en een gevoel beter in mijn lijf te komen te zitten. Niets was minder waar!!!!!!! Na de start week was ik al een paar kilo kwijt. In een gesprekje bij de koffie in mijn ouderlijk huis vertelde ik dat ik het gek vond dat ik al minder benauwd was (ben astmapatiënte), waarop mijn vader (terecht) zei dat elke kilo die je kwijt bent gezondheidswinst oplevert.

Angelique maakt het je vrij makkelijk! Goede boodschappenlijstjes en lekkere (makkelijke) weekschema’s. Voor mij heel belangrijk dat ze ook goed bereikbaar was. Na anderhalve dag had ik flinke hoofdpijn, maar gelukkig wist ze me snel gerust te stellen (afkicken van suikers)Daarbij de simpele, doeltreffende oefeningen (gewoon in je eigen huis!!). En alles op een motiverende manier.

Inmiddels zijn we bijna aan het einde van de 12 weken en voel ik me heel erg goed. Ik ga makkelijk door mijn knieën, ik ben niet meer benauwd, ik beweeg makkelijker en voel me goed!! Heb weer vertrouwen in mijn eigen lichaam en geest. Ik kan dit, ik doe dit en het werkt. Ik krijg zoveel complimenten (wordt er bijna verlegen van) van familie en vrienden, maar ook op mijn werk en via via. Dat geeft moed om door te gaan en (heel eerlijk) streelt het ego, maakt dat ik me echt sterk voel! Ik ga zeker nog door na deze 12 weken, want ik ben er nog niet. Ik zou heel graag nog meer kilo’s kwijt willen (al ben ik heel, heel erg tevreden met de 15 die er al af zijn) en weet ook, mede door Angelique, dat ik dit kan. Zoals ik het ervaren heb, is dit een super training voor mensen die niet de tijd hebben (of denken te hebben) om op consult te gaan, maar die wel echt resultaat willen zien. Laagdrempelig, online, maar wel persoonlijk en niet duur. Ik kan nog wel even verder, maar weet ook dat als ik vastloop, ik bij Angelique een afspraak kan maken om de boel weer op de rit te krijgen.

 

Hoe mooi is dat, dat je je mail opent en je vol gespamt word met positieve reacties 😍

“Ik had het er gisteren nog over dat het me eigenlijk best heel goed afgaat, en dat het ook wel als een makkelijk dieet voelt waar je vooral successen ervaart”

Ik maak nu bewuste keuzes en ben inmiddels in 10 weken 10kg kwijt!  Prachtig verhaal zoals ze zelf ook zegt. Het is zoveel gemakkelijker wanneer je een programma volgt dat rekening houdt met je hormonen.

 

Deze onderste dames behaalde mega mooie resultaten met mijn 1 op 1 coaching

“Ik weet niet meer wat ik moet doen Angelique, ik wil gewoon zo graag weer van mezelf houden”
Deze vrouw belde mij vorig jaar op. Radeloos was ze. Ze had werkelijk alles al geprobeerd. Er was niets wat haar nog hielp.
Ze volgde één van mijn programma’s met verbluffend resultaat. 18 kilo lichter in 9 maanden tijd. Dit is wat ze zelf zei: “Wanneer je veel stress heb val je niet af. Ik moest afvallen maar geloofde niet zo in meditatie en mindfulness. Al dat zweverige gedoe, niets voor mij.”
“Totdat Angelique van Voedingspraktijk Barneveld in mijn leven kwam. Ik vertelde dat ik moest afvallen en mezelf echt niet meer mooi en leuk vond. Ik startte het programma waarin ik naast een ander eetpatroon ging werken aan innerlijke rust. Ik beoefende iedere dag mindfulness oefeningen. En wat bleek: na verandering in mijn eetpatroon en het beoefenen van mindfulness gebeurde het…
Ik voel me weer ontspannen en heb rust in mijn lichaam gekregen. Mijn gewicht gaat nog steeds naar beneden, terwijl ik gezond en lekker eet én toch ook af en toe een wijntje en wat lekkers neem.
En tot slot, het allermooiste, ik vind mezelf weer mooi en ben blij zoals ik er nu al uit zie. Ik ben een GELUKKIG mens.”
Jij kunt ook vanaf vandaag de keuze maken om te gaan voor dat lichaam waar jij gelukkig van word.

Vandaag deze fantastische recensie mogen ontvangen.

Hier doe je het toch voor?

“Ik wist ik moet nu iets doen…”

Dit is wat een van mijn klanten zei voordat ze bij mij in de praktijk kwam. Haar bloedsuikerspiegel schommelde vreselijk en ze heeft diabetes type 2

Dit wat ze zelf zei:

“ Ik heb geleerd om naar mijzelf te luisteren, accepteren om dingen te laten zijn die je niet kan veranderen en zeker zo nu en dan tijd voor jezelf, mindfulness maakt je hoofd leeg en je ervaart zeker de rust in je lijf. Angelique heeft mij advies gegeven over voeding, gebaseerd op rust en optimaal functioneren van de lever en de darmen. Vooral geen gluten en zuivel, tenminste heel erg beperken. En dat ging goed, zo goed zelfs dat met de controle bij de diabetesverpleegkundige mijn bloedsuikerspiegel duidelijk was verlaagd” Diabetes is bij ons in de familie een erfelijke ziekte, maar door Angelique heb ik ervaren dat voeding een hélé grote rol daarin heeft. Ik ben blij dat ik deze stap heb genomen, zit goed in mijn vel en weet wat de ommekeer kan zijn met juiste voeding en rust”. Het resultaat mag er zijn, oktober was de bloedsuikers, mijn HbA1C gedaald van 58 naar 51! Mijn darmen reageren niet goed op gluten en zuivel en daardoor ook niet goed op de bloedsuikers/insuline en inmiddels ben ik ook bijna 6 kilo afgevallen.

Dankjewel Angelique!

 

Vandaag weer een prachtige recensie mogen ontvangen.

Deze klant heeft fantastisch laten zien welke positieve veranderingen je kunt maken wanneer je bereid bent om voeding en stress aan te pakken. Ik ben trots op haar. Wanneer ik opmerk dat stress een (te) grote rol speelt op het gebied van afvallen dan adviseer ik mijn klanten om eerst de stress aan te pakken. Ik werk in de praktijk met meditaties en positieve affirmaties om meer rust en ruimte te creëren en vanuit acceptatie te leven❤️

“Voordat ik bij Angelique begon met mindfulness in combinatie met “andere” voeding was ik erg onrustig, gestresst en had ik met name ‘s nachts last van opvliegers en piekergedachtes. Dit kwam niet ten goede van mijn nachtrust en daardoor mijn dagelijks functioneren.

Bij Angelique begon ik in eerste instantie met een klein beetje anders eten. Later heb ik bij haar de cursus mindfulness en compassie gevolgd en was ik “proefpersoon” voor haar nieuwe programma. Door de mindfulness, heb ik geleerd keuzes te maken en meer van mezelf te houden (al ben ik er nog lang niet!). Regelmatig probeer ik te mediteren of een yoga nidra sessie te doen. Ik merk dat ik daardoor veel rustiger in slaap val en ook veel minder piekergedachtes heb.

Door het anders eten zijn mijn opvliegers ‘s nachts een stuk minder geworden. Zodra ik terugval in mijn oude eetpatroon merk ik de gevolgen. Met vallen en opstaan wordt ik steeds wijzer. Ik ben nu niet meer boos op mezelf als ik een keer “gezondigd” heb maar pak gewoon de draad weer op en kies soms ook bewust voor een dag “ongezond” eten”

Zo is het ook …Prachtig voorbeeld❤️❤️

“Wanneer je blijft doen wat je altijd deed zul je krijgen wat je altijd kreeg”

Accepteer je mindere dagen en ga door totdat je bent waar je wilt zijn

Veranderen begint bij jezelf ❤️

 

Prachtige recensie…

Zo zie je hoeveel je voor jezelf kunt betekenen als je je leefstijl veranderd. Kan jij ook, je lichaam zal je dankbaar zijn.