Hormoonboost programma

Ik wil je tijdens dit (online) programma laten voelen wat gezonde voeding met je lichaam kan doen.
Hoe het voelt om uitgerust wakker te worden en lekker in je vel te zitten.  Waardoor je de weg vrij maakt naar het lichaam waar jij gelukkig van word.

Of dat nou 5, 10 of 15 kilo’s lichter is.

Ik vertel je HOE je dat kunt doen! Hoe het voelt om zelf de touwtjes in handen te hebben.

Jij bepaalt vanaf nu!

Wanneer je weet wat je moet doen om het lichaam te krijgen waar jij gelukkig van word EN dit te behouden is afvallen niet langer een strijdt meer!

Om optimaal resultaat te bereiken en vooral te behouden ga ik je 3 maanden online begeleiden. Je mag (niet verplicht) gebruik maken van mij als jouw persoonlijke coach . Door mij wekelijks op de hoogte te houden van je gewicht.

Uiteraard blijft deze goed bewaard , maar je kan er ook voor kiezen om dit zelf bij te houden.

Op deze manier heb jij een stok achter de deur waardoor je kans van slagen een stuk groter wordt!!

Dit is een “extra bonus ” bovenop de wekelijkse motivatie mails die je ook van mij krijgt om deze training een groot succes te laten worden.

Dit is een “extra bonus ” bovenop de wekelijkse motivatie mails die je ook van mij krijgt om deze training een groot succes te laten worden.

Je ontvangt van mij weekschema’s waar je je strikt aan houdt.

Ik leg uit wat welke training zorgt voor de beste vetverbranding waardoor je precies begrijpt hoe jouw lichaam werkt .

Vanaf nu bepaal jij hoe je lichaam eruit ziet.

Met een goede focus en een helder doel voor ogen word jou plan gegarandeerd een succes .

Ik vertel je precies hoe je dat doet.

Tijdens deze 12 weken coach ik jou en geef ik je handige tips om het beste uit jezelf te halen voor nu maar ook voor in de toekomst !
Waar wacht je nog op ?

Aanvullende programma’s

Voedsel intolerantietest

Tob jij met overgewicht, vermoeidheid, opgeblazen gevoel, hoofdpijn of migraine. Last van eczeem, diarree of obstipatie. Grote kans dat je last hebt van een voedselintolerantie. Overgewicht is niet altijd het gevolg van te veel eten en weinig bewegen.
Een verband tussen voedselintolerantie en specifieke igG antilichamen wordt ook als mogelijke oorzaak van overgewicht gezien. Door het doen van een voedselintolerantietest en het aanpassen van je voedingspatroon kan je mogelijk jouw lichaamsgewicht verlagen en gezondheidsklachten verminderen.

EMB test

De Echte gezondheids check! Altijd al willen weten hoe jouw gezondheid ervoor staat? En belangrijker nog ben je bereid om hiermee aan de slag te gaan met voeding en suppletieadvies? De EMB test is een reguliere bloedtest aangevuld met complementaire waardes. Er kunnen tekorten in voedingsstoffen naar voren komen of verstoringen op energetisch niveau. Denk aan overbelaste stressmeters. Hormoondisbalansen. Wanneer je er bijv. echt alles aan gedaan hebt om gewicht te verliezen kan de EMB test onderzocht worden of een disbalans mogelijk de oorzaak is. Een echt totale gezondheidscheck dus!

Gratis consult

Wilt u een afspraak voor een gratis consult of heeft u vragen? 

Vul hier uw gegevens in en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.