Wil jij het vanaf nu ook helemaal anders gaan doen?

Word jij ook zo moe van jezelf dat je geen beslissingen kunt nemen?
Ja zegt terwijl je eigenlijk NEE bedoeld.
Slecht bent in het aangeven van je grenzen waardoor je agenda MEGAVOL gepland staat ? Jezelf op de laatste plek zet? Baalt van die overtollige kilo’s die je steeds maar in de weg zitten?
Bezig bent met de problemen van de hele wereld ?
En jij ondertussen maar aan 1 ding kunt denken..
Ik wil RUST.

Herken je dat ?

Lees gauw verder….

Ik weet wat je doormaak, ik wilde ook altijd die leuke gezellige moeder zijn.
Maar in werkelijkheid viel ik vaker uit tegen mijn kinderen dan dat ik ze liefdevol opwachtte met een kop thee en rustig naar hun verhaal luisterden als ze uit school kwamen. Ik wilde ook graag leren nee zeggen en voelen wanneer mijn lichaam zijn grens aangaf.

Maar ondertussen liep mijn hoofd over omdat ik ‘vond’ dat ik aan de buitenwereld maar moest laten zien hoe ‘gelukkig ‘ik wel niet was. En was ik bezig met de problemen van de hele wereld behalve met die van mezelf.
En ik had “geluk” …want door mijn hoog gevoeligheid zoog ik ook nog eens alle emoties van een ander in me op.
Fijn!

Door mindfulness te beoefenen leerde ik meer te leven vanuit acceptatie, dingen te laten zijn zoals ze zijn. En ja soms ervaar ik boosheid of, of zijn er gedachtes die ik liever niet wil voelen. Maar heb ik geleerd om ook deze delen van mezelf te accepteren .En mijn ervaring was dat ‘ het vechten tegen deze gevoelens’ me meer stress gaf dan stapje voor stapje deze gevoelens te aanvaarden en te accepteren. Mezelf te accepteren precies zoals ik ben .
Dan vind je de innerlijke rust in jezelf. Vanuit innerlijke rust is het gemakkelijker om aan een gezond lichaam te werken.
Jij kan dit ook leren.
In dit programma draaien we het om.
Jij gaat leren hoe je vanuit innerlijke rust werkt aan een blijvend slank lichaam. Dat is de KERN

‘Wanneer we accepteren dat pijn inherent is aan het leven, en we vanuit dit inzicht ons leven leiden, scheppen we condities voor geluk’
tekst van Suzuki Roshi

Programma bestaat uit 8-10 consulten van 60-90 minuten 65,00 per consult

#JEBENTHETWAARD#

Wil je meer weten meld je vandaag nog via de website aan voor een gratis consult!