Het is zo belangrijk om NIET meer vanuit calorieën te denken.
-Mensen die denken vanuit calorieën-

👉Gaan vaak te weinig eten waardoor hun russtofwisseling vertraagt en er honger ontstaat. Hierdoor MOET je iets eten en ligt té veel en suiker of vetrijk eten voor de hand liggend.

👉Gaan vaak te lang en te vaak trainen, waardoor het lichaam in de stressmodus raakt, spieren worden afgebroken en een VETOPSLAGMODUS ontstaat. Bovendien is dit op langere termijn bijna niet vol te houden en stop je er mee.

👉 Kunnen tekorten aan nutriënten opbouwen waardoor je je slap en futloos kunt voelen.

👉 Zullen meestal te weinig gezonde vetten via de voeding binnen krijgen. Dit zijn de bouwstoffen van waaruit geslachts-en bijnier homonen worden aangemaakt. En je creëert een mogelijk tekort aan de in vet oplosbare vitamines (A,D,E,K). Nog een belangrijk item is dat hierdoor ook de bloedsuiker instabieler kan worden waardoor je energiedips en het een sterke behoefte aan suiker kan uitlokken.

👉Zullen zich slechter voelen, minder energie en altijd dat hongergevoel (suikerdips) en is het mentaal niet vol te houden.

👉 Welbekende jo-jo effect als resultaat van bovengenoemde factoren.
Waar wacht je nog op?
Boost die hormonen en word slank!
💪Start vandaag nog met deze tips en boost je hormonen💪
Liever mijn hulp?
Schrijf je vandaag nog in voor de nieuwe waanzinnige online training en word Basis of VIP klant en neem voorgoed afscheid van je overtollige kilo’s💪